Аварии и ремонти

17.09.2021г.

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места:

За гр.Ямбол:

- жк."Диана"№6 ;

- ул."Гали Поле";

- ул"Ксанти"


За Община Тунджа:

- с.Кабиле, с.Миладиновци, с.Калчево, с.Победа, с.Окоп, с.Ханово ;

За община Елхово:

- с. Малък Манастир, с.Лалково, с.Гранитово, с.Добрич;

- гр.Елхово, ул"Цар Освободител"№6;


За община Стралджа:

- с.Иречеково

За община Болярово

- Помпена станция Дъбово
ПРЕС-СЪОБЩЕНИЕ

за планово спиране на водоподаването

Във връзка с реализацията на обект „Реконструкция и разширение на вътрешна водопроводна и канализационна мрежа на гр. Ямбол", изпълняван като част от инвестиционните дейности по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Ямбол“, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз, Ви информирам за планово спиране на водоподаването.
Същото е насрочено за 17.09.2021 г. (петък) от 9:00 часа като очакваната продължителност е 8 часа. Без водоподаване ще остане кв. „Д-р Дончев“, с. Стара река и с. Кукорево.
Водоподаването ще се възстанови първо в селата Кукорево и Стара река. В кв. „Д-р Дончев“ водоподаването ще се възстанови най-късно следобед на 17.09.2021 г.
„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Ямбол и фирмата изпълнител се обръщат с апел към всички граждани да проявят разбиране, като се извиняват за временно причинените неудобства.От
Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. ЯмболТелефон за контакти: 046/662323 - оператор център обаждания.ВЪВ ВРЪЗКА СЪС Заповед № РД-01-173/18.03.2021 Г. за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на Република България на Министъра на здравеопазването, УВЕДОМЯВАМЕ НАШИТЕ АБОНАТИ, ЧЕ ОТ 22.03.2021год. ОТЧИТАНЕТО НА ПОТРЕБЕНАТА ВОДА, НЯМА ДА БЪДЕ ИЗВЪРШВАНО ОТ ОТЧЕТНИК НА МЯСТО. "ВиК" ЕООД гр. ЯМБОЛ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗВЪРШИТЕ САМООТЧЕТ, КАТО ИНФОРМАЦИЯТА СЕ ПОДАВА НА САЙТА НА ДРУЖЕСТВО, НА E-MAIL НА ДРУЖЕСТВОТО ИЛИ НА ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР НА ОТЧЕТНИКА.
АБОНАТИТЕ, КОИТО СА СИ ПРЕДОСТАВИЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА ВРЪЗКА ЩЕ БЪДАТ ПОТЪРСЕНИ ЗА САМООТЧЕТ.
ТЕЛ. ЗА ВРЪЗКА: 046/66 19 31.

Поради постъпили сигнали за лица, представящи се за новоназначени инкасатори към дружеството, уведомяваме своите абонати, че заплащането на дължими суми за консумирана питейна и отведена канална вода се извършва ЕДИНСТВЕНО И САМО в:

- паричен салон при Централно управление в гр. Ямбол, на ул. "Д-р Петър Брънеков" №20 (до Централен кооперативен пазар);

- клоновете на пощенските станции в градовете и селата на територията на Ямболска област;

- в паричните салони на Easypay;

- по интернет (система E-PAY);

- през банкомат (система B-PAY);

- по GSM (система ePayGSM);

- по банков път.

Всеки друг начин на заплащане на услугата не е практика на дружеството и е НЕРЕГЛАМЕНТИРАН И НЕЗАКОНЕН.ВХОД
ФИРМЕНИ АБОНАТИ
"Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Ямбол е администратор на лични данни съгласно българското и европейско законодателство.
Вижте повече на нашата страница ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
📞 Аварии: 046/662323
📞 Център за работа с клиенти:
    046/662323
📞 Продажби: 046/661931
📞 Водомерна работилница:
    046/661940
📞 Паричен салон: 046/661930
У
к
а
з
а
т
е
л